Nieuwe releases

Marleen Mols – Gloria

todayjuni 2, 2018 66

Background
share close

Voor Marleen beginnen de zonnige dagen van 2018 met een grandioos fris zomernummer met de titel: ” Gloria “. Voor velen een zeer herkenbaar liedje met een eigentijdse Limburgse tekst uit de pen van Marleen. Dit nummer past perfect bij het motto ‘Oud in een nieuwe jasje” waarmee Marleen al ’n tijdje werkt. Herkenbare muziek maar toch net ietsjes anders

Ze koos voor zowel een Limburgstalige als ’n Duitstalige versie mede ingegeven door de Limburgse, Duitsen en zelf Oostenrijkse podia waar ze de komende zomer te zien zal zijn.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuwe releases

Wat dachse van ein euverheerlijk Ieske?

Mit slagroom en mit discodip d’r op’,   zingt Stan Peters (Heerlen) in zijn nieuwe zomerhit. Zomerse temperaturen, heerlijk zoete verfrissende ijssmaken en de verliefdheid die in het voorjaar begint te kriebelen zijn terug te horen in deze swingende meezinger. Die verliefdheid wordt in allerlei smaken bezongen: de liefde smaakt als ‘stracciatella mit framboos’ en als ‘witte sjokola en sjtukskes Oreoo’s’.   Blij wordt Stan van ijs en dat is terug te […]

todayjuni 2, 2018 52

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!