Limburgia nieuws

Nieuwe website on-line

todayjuni 2, 2018 9

Background
share close

Na enkele jaren trouwe dienst werd het tijd om de verouderde website te vervangen, hebben we vandaag onze nieuwe website om-line gezet. Met een hedendaagse layout en diverse mogelijkheden voor berichtgevingen allerhande.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuwe releases

Don Kiesjot heeft wederom een mooi lied de wereld in gestuurd

Don Kiesjot heeft wederom een mooi lied de wereld in gestuurd. Deze keer een lied met ’n boodschap. “Veer numme os zo wie v’r zeen”. Als deze wijsheid eens zou worden opgepakt door menigeen, zou de wereld er met zekerheid anders uitzien. Geen mens is perfekt, iedereen heeft zijn fouten en daar kun je dan ook maar beter voor uitkomen. Don Kiesjot laat door de solo zang van Ed en […]

todayjuni 2, 2018 5

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!