Nieuwe releases

Wat dachse van ein euverheerlijk Ieske?

todayjuni 2, 2018 52

Background
share close

Mit slagroom en mit discodip d’r op’,   zingt Stan Peters (Heerlen) in zijn nieuwe zomerhit.

Zomerse temperaturen, heerlijk zoete verfrissende ijssmaken en de verliefdheid die in het voorjaar begint te kriebelen zijn terug te horen in deze swingende meezinger.
Die verliefdheid wordt in allerlei smaken bezongen: de liefde smaakt als ‘stracciatella mit framboos’ en als ‘witte sjokola en sjtukskes Oreoo’s’.   Blij wordt Stan van ijs en dat is terug te horen maar vooral te zien in de bijbehorende videoclip.
Met ‘Ieske?!’  begon voor Stan een nieuwe samenwerking.    Quirien van Haelen schreef de tekst en Bart Storcken de muziek.   Hun creatieve samenwerking leidde tot ‘Ieske?!’, dat uiteraard weer bij ‘Marlstone Music’ werd opgenomen.
2018 is nu al voor Stan een druk en succesvol jaar.  Zijn drukke periode rondom afgelopen carnaval sloot hij af met de succesvolle carnavaleske theatervoorstelling.   In het voorjaar heeft Stan de tijd genomen om, naast optredens, aan zijn nieuwe muziek te werken.   In september en oktober gaat hij twee keer het theaters in, waar Stans hits en de nieuwe muziek te horen zullen zijn.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Limburgia nieuws

Nieuwe website on-line

Na enkele jaren trouwe dienst werd het tijd om de verouderde website te vervangen, hebben we vandaag onze nieuwe website om-line gezet. Met een hedendaagse layout en diverse mogelijkheden voor berichtgevingen allerhande.

todayjuni 2, 2018 9

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!