Nieuwe releases

Nieuwe single van Katja Henz – Zinge!

todayjuni 5, 2018 31

Background
share close

Zinge! dat doet de spontane zangeres Katja uit Maastricht graag. We kennen haar als vastelaoveszangeres en haar 5 lvk-finaleplaatsen de afgelopen jaren. Maar ook buiten het vastelaovesseizoen is Katja zeker actief. Dit bewijst ze met haar vrolijke, nieuwe lied Zinge! Een totaal andere Katja, maar zeker op haar lijf geschreven.
De tekst is van Quirien van Haelen, muziek werd gemaakt door Bart Storcken.
Laat u verassen en zing vooral lekker mee! De zomer kriebelt en swingt met dit heerlijke swingnummer.

Dit jaar viert Katja haar 11 jarig jubileum. Dat viert ze 15 december met een feestelijke avond “Eet & Geneet” waar ze ook een nieuw album presenteert.
Zinge! is een van  de nieuwe nummers. 

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuwe releases

Marleen Mols – Gloria

Voor Marleen beginnen de zonnige dagen van 2018 met een grandioos fris zomernummer met de titel: " Gloria ". Voor velen een zeer herkenbaar liedje met een eigentijdse Limburgse tekst uit de pen van Marleen. Dit nummer past perfect bij het motto ‘Oud in een nieuwe jasje” waarmee Marleen al ’n tijdje werkt. Herkenbare muziek maar toch net ietsjes anders Ze koos voor zowel een Limburgstalige als ’n Duitstalige versie mede […]

todayjuni 2, 2018 66

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!