Nieuwe releases

Björn van Berkel – Met dich danse

todayjuni 6, 2018 8

Background
share close

Björn, geboren op schrikkeldag 1984 in Venlo. Al van jongs af aan is hij geïnspireerd door het levenslied, waarbij hij niet onder stoelen of banken steekt graag zelf mee te zingen. Op zijn 12e trekt hij de stoute schoenen aan om de microfoon te grijpen tijdens een feest. In 2012 besluit hij zijn pijlen te richten op het Limburgstalige ‘Vastenaoves lied’. In September 2013 wordt  Björn meteen 1ste bij het liedjeskonkoer in Grubbenvorst. Vanaf dan heeft hij bij dit konkoer, al 3 maal de 1e plaats behaald. En 4 maal op rij de finale van het “Limburgs Vastelaovend Leedjeskonkoer” bereikt. Nummers als ‘Bis dich det?’ en ‘Met vastenaovend’ zijn daardoor niet meer weg te denken. De herkenbaarheid in deze nummers verwijzen meteen naar de muziekstijl van Björn. Vrolijke feestmuziek met altijd wel weer ergens een momentje van rust ! Hij is tot op de dag van vandaag een graag geziene artiest tijdens de diverse evenementen, waar hij telkens weer  de zalen en pleinen in beweging weet te krijgen. En dit niet tijdens het carnavalsseizoen, maar het hele jaar door.
Ook deze zomer laat Björn weer van zich horen, dit keer met het geslaagde “Met dich danse”

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuwe releases

Nieuwe single van Katja Henz – Zinge!

Zinge! dat doet de spontane zangeres Katja uit Maastricht graag. We kennen haar als vastelaoveszangeres en haar 5 lvk-finaleplaatsen de afgelopen jaren. Maar ook buiten het vastelaovesseizoen is Katja zeker actief. Dit bewijst ze met haar vrolijke, nieuwe lied Zinge! Een totaal andere Katja, maar zeker op haar lijf geschreven. De tekst is van Quirien van Haelen, muziek werd gemaakt door Bart Storcken. Laat u verassen en zing vooral lekker […]

todayjuni 5, 2018 31

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!