Nieuwe releases

Andy en Roy – Wao de sjterre zeen

todayjuni 11, 2018 18

Background
share close

Andy en Roy zijn natuurlijk echte Limburgse jongens. Van waaruit kun je het prachtige landschap van Limburg het beste bekijken? Juist, vanuit een luchtballon. Dit heerlijke feel good nummer geeft je niet alleen een lekker zomers gevoel, het zorgt er ook nog eens voor dat je wil rondvliegen over de Limburgse heuvels.

Wao heen? “Wao de sjterre zeen”.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuwe releases

Dwayne Horbag – Blief bie mich

Dwayne Horbag is een bezig bijtje. Tussen de opnames van zijn nieuwe tv-programma "Wae weurt Sjpringlaevend?", dat vanaf woensdag 25 april 2018 te zien zal zijn via de Facebookpagina van L11alaaf, door, komt Dwayne nu ook met een langverwachte solo-ballade. Na 3 jaar is er nu dan toch een vervolg op zijn hit "Hotte van..."  De liefdesballade "Blief bie mich" is een ode aan alle mensen die denken hun ware liefde […]

todayjuni 11, 2018 40

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!