Dwayne Horbag – Blief bie mich

Dwayne Horbag is een bezig bijtje. Tussen de opnames van zijn nieuwe tv-programma “Wae weurt Sjpringlaevend?”, dat vanaf woensdag 25 april 2018 te zien zal zijn via de Facebookpagina van L11alaaf, door, komt Dwayne nu ook met een langverwachte solo-ballade. Na 3 jaar is er nu dan toch een vervolg op zijn hit “Hotte van…” 

De liefdesballade “Blief bie mich” is een ode aan alle mensen die denken hun ware liefde gevonden te hebben. Het lied beschrijft de contrasten tussen de tijd vóór het vinden van de ware liefde en de tijd daarna. 

Met een team topmuzikanten ging Dwayne aan de slag bij Marlstone Music. bij Kasteel Vaalsbroek werd een klassieke, sfeervolle clip opgenomen door Studio Hellenbrand.

Info, boekingen en/of reacties:  dwaynehorbag@hotmail.com  –  06 18 58 77 22

Geef een reactie

error: Content is protected !!