Nieuwe releases

Dwayne Horbag – Blief bie mich

todayjuni 11, 2018 40

Background
share close

Dwayne Horbag is een bezig bijtje. Tussen de opnames van zijn nieuwe tv-programma “Wae weurt Sjpringlaevend?”, dat vanaf woensdag 25 april 2018 te zien zal zijn via de Facebookpagina van L11alaaf, door, komt Dwayne nu ook met een langverwachte solo-ballade. Na 3 jaar is er nu dan toch een vervolg op zijn hit “Hotte van…” 

De liefdesballade “Blief bie mich” is een ode aan alle mensen die denken hun ware liefde gevonden te hebben. Het lied beschrijft de contrasten tussen de tijd vóór het vinden van de ware liefde en de tijd daarna. 

Met een team topmuzikanten ging Dwayne aan de slag bij Marlstone Music. bij Kasteel Vaalsbroek werd een klassieke, sfeervolle clip opgenomen door Studio Hellenbrand.

Info, boekingen en/of reacties:  dwaynehorbag@hotmail.com  –  06 18 58 77 22

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuwe releases

Björn van Berkel – Met dich danse

Björn, geboren op schrikkeldag 1984 in Venlo. Al van jongs af aan is hij geïnspireerd door het levenslied, waarbij hij niet onder stoelen of banken steekt graag zelf mee te zingen. Op zijn 12e trekt hij de stoute schoenen aan om de microfoon te grijpen tijdens een feest. In 2012 besluit hij zijn pijlen te richten op het Limburgstalige 'Vastenaoves lied'. In September 2013 wordt  Björn meteen 1ste bij het liedjeskonkoer in Grubbenvorst. Vanaf dan heeft hij bij dit konkoer, al […]

todayjuni 6, 2018 8

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!