Nieuwe releases

Thierry Dirkx debuutnunmer; “Vrunj & sjpass”

todayjuni 28, 2018 31

Background
share close

Thierry Dirkx, de jonge talentvolle zanger met de krachtige warme stem uit Sittard-Geleen, brengt deze zomer zijn eerste solo-nummer uit. We kennen Thierry al van het carnavalsduo Sjtòm Toeval, waar hij nog steeds met veel plezier en passie deel van uit maakt.

Ook stond Thierry even op de bühne met jongensgroep Zuuderleefde. Nu gaat hij na een tijd als soloartiest op pad! En hoe! 

Zijn debuutnunmer; “Vrunj & sjpass” gaat over de betekenis van vriendschap en plezier dat voor meeste mensen uiteindelijk toch belangrijker blijkt te zijn dan macht en rijkdom. Een lied met een hoog feestgehalte.  Het vriendelijke & bourgondisch karakter van Thierry en zijn liefde voor het Limburgse Lied spatten er van af!

INFO; Thierry Dirkx +31 6 31044278 / thierrydirkx@hotmail.com

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuwe releases

Het duo Christel en Quinn (W-Dreej) komt met een nieuwe zomersingle, KÓM ’S HEEJ

Oorworm “Kóm ’s heej”, is zo’n liedje wat je na één keer horen niet meer uit je hoofd krijgt Deze feelgood song met echte “African vibes” brengt de zomer en vakantiesfeer naar je toe. Het lied vindt zijn oorsprong in Kenia en is een traditioneel volksliedje wat in Afrika zelf al velen malen is gecoverd en in verschillende versies is uitgebracht. Nu is er dan de Limburgse versie. Christel van […]

todayjuni 28, 2018 23

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!