Thierry Dirkx debuutnunmer; “Vrunj & sjpass”

Thierry Dirkx, de jonge talentvolle zanger met de krachtige warme stem uit Sittard-Geleen, brengt deze zomer zijn eerste solo-nummer uit. We kennen Thierry al van het carnavalsduo Sjtòm Toeval, waar hij nog steeds met veel plezier en passie deel van uit maakt.

Ook stond Thierry even op de bühne met jongensgroep Zuuderleefde. Nu gaat hij na een tijd als soloartiest op pad! En hoe! 

Zijn debuutnunmer; “Vrunj & sjpass” gaat over de betekenis van vriendschap en plezier dat voor meeste mensen uiteindelijk toch belangrijker blijkt te zijn dan macht en rijkdom. Een lied met een hoog feestgehalte.  Het vriendelijke & bourgondisch karakter van Thierry en zijn liefde voor het Limburgse Lied spatten er van af!

INFO; Thierry Dirkx +31 6 31044278 / thierrydirkx@hotmail.com

Geef een reactie

error: Content is protected !!