Nieuwe releases

Diego Lenaerts – Eve allein

todayjuli 2, 2018 14

Background
share close

Diego is een zanger die al zijn hele leven in Maastricht woont.

Geboren 26 November 1975. Na vele jaren zingen in kroegjes en op partijtjes heeft hij uiteindelijk besloten om er toch vol voor te gaan wat betreft het zingen. Diego heeft de knoop doorgehakt en hij heeft op 28 Mei 2016 zijn eerste CD gepresenteerd in Party Centrum Lanaken in Belgie, vlak over de grens bij Maastricht. Boven alle verwachtingen was deze avond volledig uitverkocht en heeft Diego daar voor het eerst in zijn prille zangcarriere alles op zijn kop gezet.Diego is nu bijna een jaar verder en heeft al 8 nummers uitgebracht met dank aan Pebble-Music Maastricht. Diego heeft een eigen geluid en dat is ook terug te horen in zijn nummers. Diego zijn publiek beschrijft hem als een echte Maastrichtse volkszanger met een mooie eigen sound. Zijn nieuwe singel is nu ook te beluisteren bij radio limburgia.

 

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuw in onze playlist

Nieuwe nummers in onze playlist

Vandaag hebben we met een kleine vertraging, deze nieuwe nummers in onze playlist gezet. Limburgia wenst u alvast veel luisterplezier.       Batteraof - Geef Miech Beer Batteraof -Judas Bjorn Van Berkel - Met Dich Danse Christel En Quinn - Kóm 's Heej Don Kiesjot - Veer Numme Os Zo Wie V'r Zeen Eric Ghelen - Geef Get Kleur Aon Dien Leve Fiorenza - Limburg (Brabant - Guus Meeuwis) […]

todayjuni 28, 2018 14

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!