RELEASE INFO Baltus & Co – Zebrapaad

 

Baltus & Co is een band uit Nuth en omstreken. De vier bandleden hebben, ieder voor zich en ook samen, al de nodige muzikale kilometers “op de teller”. In de huidige bezetting wordt al meer dan 5 jaar aan de muzikale weg getimmerd
Naast zelfgeschreven, Limburgstalige liedjes bestaat het repertoire uit “all-time-favorite acoustic covers”. Hierbij ligt de nadruk op akoestische instrumenten, meerstemmige zang, interactie met het publiek en een flinke scheut humor.
Op de playlist staan nummers van o.a. Eagles, CSN&Y, Fleetwood Mac, Musical Hair, Beatles, Johnny Cash, Venice en Leonard Cohen. De Limburgstalige eigen composities vinden hun oorsprong vaak in de “gewone” dingen en gebeurtenissen in ons leven. Een liedje over oma, een zebrapad in Engeland of gewoon het feit dat iedereen wel eens “effe d’r oet” wil, zijn enkele voorbeelden hiervan.
Kortom, of het nou gaat om seventies, hippie, rock, limbopop of country, het komt allemaal voorbij tijdens een concert van Baltus & Co.
Baltus & Co bestaat uit: Rob Baltus – zang, gitaar, piano / Ron Strouken – zang, percussive
Roger Grootjans – zang, basgitaar, piano / Paul Pinckers – zang, gitaar, percussive.

Info en boekingen: 06 10092807 – info@baltusenco.nl – www.facebook.com/baltusenco

 

Geef een antwoorderror: Content is protected !!