Nieuwe releases

Marleen Rutten – Doe huuërs d’rbie

todayaugustus 12, 2018 18

Background
share close

Na haar deelname aan “Dao zit Meziek in” is het snel gegaan met de carrière van Marleen Rutten. Van ’n schuchter meisje met leuke stem in ’n sneltrein vaart naar de bovenste regionen van de Limburgse dialect muziek.

Inmiddels wordt er hard gewerkt aan haar derde full cd , die op 29 September aan het publiek gepresenteerd zal worden in haar eigen woonplaats Hunsel.

Als teaser voor dit komende album presenteert zij nu “Doe huuërs d’rbie” afkomstig van de hand van Frans Hermans.

 

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuwe releases

Nieuwe single Bianca Balendonck

Een oud walsje in een heel nieuw jasje. Dat is deze stemmingsvolle  'sjoenkelaer' van Bianca Balendonck. Met een al net zo'n oude boodschap: Geluk is niet te koop. Een jacht op de zee maakt je niet gelukkig, maar misschien dat je het vind in de ogen van een kindje. Inhaken en meedeinen gegarandeert! De Kufsteinwalz zoals je hem nog nooit heb gehoord! Bianca (Balendonck) is afkomstig uit Melick, dochter van […]

todayaugustus 12, 2018 70

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!