Nieuwe single Bianca Balendonck

Een oud walsje in een heel nieuw jasje. Dat is deze stemmingsvolle  ‘sjoenkelaer’ van Bianca Balendonck. Met een al net zo’n oude boodschap: Geluk is niet te koop. Een jacht op de zee maakt je niet gelukkig, maar misschien dat je het vind in de ogen van een kindje. Inhaken en meedeinen gegarandeert! De Kufsteinwalz zoals je hem nog nooit heb gehoord!

Bianca (Balendonck) is afkomstig uit Melick, dochter van producent Ton Balendonck en was in een vorig leven getrouwd met stemmingszanger Big Benny. Toen stond ze alleen naast het podium in plaats van erop, maar zoals ze zelf zegt: je bent nooit te oud om die stap uiteindelijk toch te zetten. En met succes! Bianca weet het publiek te boeien, zowel op
grote podia zoals de Kadefeesten in Maastricht als in de kleine studio
van TV Ellef in Linne, waar ze als vaste ‘zingende barvrouw’ in het
programma van Frans Theunisz en vader Ton voor het eerst de microfoon in
de hand nam.

Haar prille carrière is pas net begonnen: maar het kon zomaar zo zijn
dat dit de nieuwe feestzangeres van Limburg gaat worden. Het is pas
feest als Bianca is geweest!

Geef een reactie

error: Content is protected !!