Fiorenza – Nooit mier un ander

Op zaterdag 8 september 2018 wordt de nieuwe song uitgebracht van Fiorenza met de titel ‘Nooit mier un ander’.
Een lekker opzwepend pop nummer met een heerlijk rock tintje geheel in het Limburgs dialect.

Fiorenza wil het Limburgs dialect meer onder de aandacht brengen en dan vooral bij de Limburgse jongeren van nu, waarbij social media natuurlijk een belangrijke en grote rol speelt.

Wij mochten al een kleine voorbeluistering van het nummer doen. We wachten vol spanning op 8 september, dan is het nieuwe nummer van Fiorenza ook bij Limburgia te horen.

Hoi, ik stel mij graag even aan u voor!

Mijn naam is Fiorenza-Mercedes Ruijters, geboren op 3 Maart 2001 te Heerlen, woonachtig in Valkenburg aan de Geul.

Zoals jullie misschien reeds hebben vernomen of gehoord, op sociaal media of via de radio, is op 8 September jl., mijn nieuwe single gereleaset “Nooit mier un ander“. Ik ben ontzettend trots op het eindresultaat en bij deze wil ik ook iedereen bedanken die hieraan meegewerkt heeft. Een speciaal woord van dank gaat uit naar de tekstschrijver en componist, Melvin Thomasson, (Singer Songwriter). Marlstone Music voor de schitterende opname en Studio Hellenbrand (Kevin Hellenbrand en Kevin Jeukens) voor de geweldige mooie videoclip!

Sinds mijn 3e was ik al dol op dans en muziek. Ik startte met klassiek ballet, gevolgd door een kindercursus Latin-Dance, Hiphop en showdance, waarmee ik mij diverse dansvormen heb eigen gemaakt. En wie had dat gedacht dat ik – een aantal jaren later – al zoveel verschillende soorten optredens heb mogen doen op diverse grote podia door heel Limburg, meer dan 20 singles heb mogen uitbrengen en een hoofdrol in een landelijke musical heb mogen spelen! Dit is iets waar ik heel hard aan heb gewerkt en nog werk uiteraard en waar ik heel erg trots op ben.

Afgelopen jaar stond ik met mijn lied “Drie daag oet de plaat“ in de grote finale van het LVK, dat was echt super vet. Ik was de jongste deelnemer ooit aan LVK, dat neemt niemand mij meer af.

Op dit moment zit ik in mijn eindexamenjaar, Havo 5, op het Stella Maris College te Meerssen, dus dat wordt flink blokken dit jaar.

Gelukkig word ik ondersteunt door een team van hele leuke mensen. Kevin Hellenbrand heeft de afgelopen tijd, mijn management in handen, mijn rots in de branding. En de dansers van de dansschool spelen een belangrijke rol in mijn act “Fiorenza” en is bovendien altijd wel heel erg gezellig! Voor komend seizoen staan er al heel wat optredens op de planning, dus dat wordt zeker weer genieten en feesten!

Voor meer informatie, activiteiten, optredens en clipjes, kunnen jullie een bezoekje brengen aan mijn facebookpagina Fiorenza of een kijkje nemen op mijn website www.fiorenza.eu en als u dan toch bezig bent abonneer ook even op mijn you-tube kanaal.
Mochten er andere vragen zijn, kunnen jullie altijd contact opnemen met mijn management.

Dikke kus X Fiorenza

info@fiorenza.eu
www.fiorenza.eu

Geef een reactie

error: Content is protected !!