Nieuwe releases

Don Kiesjot – Veer sjpaare veur ’t oktoberfees

todayseptember 14, 2018 7

Background
share close

Het oktoberfeest staat er weer aan te komen en Don Kiesjot geeft iedereen het advies om alvast wat geld aan de kant te leggen om in oktober zo goed mogelijk voor de dag te komen.
We sparen weer zegeltjes, gaan vaker met de fiets, kijken de aanbiedingen na, wassen op nachtstroom en bakken zelfs weer zelfgemaakte friet. Alles wat we overhouden gaat in de spaarpot. En die spaarpot? Dat blijkt, zeer origineel, de “vottetesj van de lederhoos in de kleierkas” te zijn. Een goede tip!

Info en/of boekingen: mols.marleen11@gmail.com   –   06 20 67 63 70

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuwe releases

Katja Henz – Dat kin toch ech gein leefde zien

Katja Henz (Toutdekat) viert in december haar 11- jarig  jubileum met een CD-presentatie tijdens haar event “Eet&geneet”. Om alvast in feeststemming te komen presenteert ze iedere komende maand al een nieuw nummer. Nu, september, released ze haar nieuwe feestcover “dat kin toch Ech gein leefde zien”. Een lekker feestnummer met een Limburgse tekst van Ursula Garnier. Katja zal met haar nieuwe CD weer laten zien dat ze van vele markten […]

todayseptember 14, 2018 16

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!