Nieuwe releases

Eveline presenteert haar nieuwe dialect-singel : ‘De allersjunste Meëdsjer’

todayseptember 14, 2018 12

Background
share close

Hier ben ik dan, ik heet Eveline en ben een zangeres met Kerkraads muzikaal bloed in m’n aderen.  Graag zou ik jullie mijn debuutsingel met de titel  ‘De allersjunste Meëdsjer’ willen voorstellen.  Deze nieuwe Limburgse productie staat muzikaal garant voor gezellige ‘Country’ klanken en tekstueel gaat mijn nieuw liedje over de talrijke ‘Limburgse Schonen’, die onze provincie uiteraard rijk is ! Deze nieuwe productie werd in de Maastrichtse Chaplin Studio opgenomen en tekst en muziek werden geschreven door Jo Smeets.    Naast het promoten van ´De allersjunste Meëdsjer´ ben ik tevens bezig met de opnames van mijn eigen LVK inzending en nieuwe Duitstalige schlagerliedjes !    ´Live´ vertolk ik naast gezellige Limburgse hits verder ook Duitse Schlagersong met ‘Pfiff’.

Voor verdere info´s : www.evelinehorsch.nl

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuwe releases

Don Kiesjot – Veer sjpaare veur ’t oktoberfees

Het oktoberfeest staat er weer aan te komen en Don Kiesjot geeft iedereen het advies om alvast wat geld aan de kant te leggen om in oktober zo goed mogelijk voor de dag te komen. We sparen weer zegeltjes, gaan vaker met de fiets, kijken de aanbiedingen na, wassen op nachtstroom en bakken zelfs weer zelfgemaakte friet. Alles wat we overhouden gaat in de spaarpot. En die spaarpot? Dat blijkt, […]

todayseptember 14, 2018 7

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!