Eveline presenteert haar nieuwe dialect-singel : ‘De allersjunste Meëdsjer’

Hier ben ik dan, ik heet Eveline en ben een zangeres met Kerkraads muzikaal bloed in m’n aderen.  Graag zou ik jullie mijn debuutsingel met de titel  ‘De allersjunste Meëdsjer’ willen voorstellen.  Deze nieuwe Limburgse productie staat muzikaal garant voor gezellige ‘Country’ klanken en tekstueel gaat mijn nieuw liedje over de talrijke ‘Limburgse Schonen’, die onze provincie uiteraard rijk is ! Deze nieuwe productie werd in de Maastrichtse Chaplin Studio opgenomen en tekst en muziek werden geschreven door Jo Smeets.    Naast het promoten van ´De allersjunste Meëdsjer´ ben ik tevens bezig met de opnames van mijn eigen LVK inzending en nieuwe Duitstalige schlagerliedjes !    ´Live´ vertolk ik naast gezellige Limburgse hits verder ook Duitse Schlagersong met ‘Pfiff’.

Voor verdere info´s : www.evelinehorsch.nl

Geef een antwoorderror: Content is protected !!