Prooste op ’t Laeve – Yvette

Het nummer Prooste op ’t Laeve is de zevende officieel uitgebrachte single van Yvette Nesselaar uit Herkenbosch. Het uptempo nummer laat ons nog een keer nagenieten van de prachtige zomer die we gehad hebben in 2018.

Popmuziek in een Limburgs dialect. Het blijft opmerkelijk hoe gemakkelijk Yvette Nesselaar succes blijft boeken met deze opvallende formule. Dit zingende fotomodel is trots op haar afkomst en haar eigen taaltje. In het nummer Prooste op ’t laeve heb je eigenlijk niet meteen in de gaten dat je naar een streektaal nummer zit te luisteren. Maar zelfs de bijbehorende videoclip is gewoon in Roermond opgenomen.

Misschien is dit ook wel het geheim van de nieuwe single van Yvette: Immers, waarom zou je de wereld rondreizen als je gewoon op de plek waar je geboren bent een zomer lang kunt relaxen. Net zoals Yvette in de videoclip op het water van de Maas. Wie wil dat nou niet?

Geef een reactie

error: Content is protected !!