Nieuwe releases

JimmyKe – Druime en Geluive

todayseptember 19, 2018 34

Background
share close

Binnenkort verschijnt een gloednieuwe CD van de uit Maaseik afkomstige JimmyKe.

Opnieuw komt Jimmy met een flink aantal Limburgse liedjes uit. Als voorloper op de nieuwe CD is het nummer Druime en Geluive uitgekozen als single. Een vrolijke ode aan het Limburgse land, de plek waar JimmyKe van alle plekken op aarde het liefste vertoeft. In de videoclip, die sinds deze week online staat is Jimmy te zien op de ‘Rode Brug’ in Roermond.

Bekijk de videoclip hier:

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuwe releases

Duo apaart – Sjattie Ciao

Duo Apaart is eind 2014 begonnen als een eenmalige samenwerking tussen solozangers Bert Swillens en Jordy Swillens uit Valkenburg aan de Geul. Ondanks dat het begon als een eenmalige samenwerking hadden we de smaak zodanig te pakken dat we nu al voor het vierde jaar samen een liedje opnemen. Wij treden normaal apart op met ieder ons eigen repertoire, maar nu dus ook als duo.  Vandaar ook onze naam "Duo […]

todayseptember 19, 2018 16

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!