L3: lekker loestere nao Limburgse leedjes

De formatie L3 is onlangs de studio van Marlstone  ingedoken om daar twee nummers op te nemen.
Het eerste nummer is getiteld ‘Es ich dit leedsje zing’. Het draait helemaal om het besef tijd. Want op het moment dat u dit leest of het liedje beluisterd, is de buurman met heel andere zaken bezig. En doet uw verre neef in ‘Holland’ ook heel wat anders. En wat te denken van al die mensen in andere tijdzones op de wereld. Waar zijn zij mee bezig? Denk daar maar eens over na. Een ding staat, waar ook ter wereld, vast: als je met je geliefde samen bent, dan zou de tijd niet voorbij moeten gaan, dan zou de klok liefst stil moeten staan.
Met ‘Vur de luuj die vertroewe’ wil het trio de luisteraars aan het denken zetten. De gedachte achter dit nummer:  Als jij, ondanks alle haat, geweld en oorlogen gelooft dat er voldoende mensen zijn die toch het geluk zien en vinden, dan weet je dat er ook voldoende vertrouwen is om samen iets moois van het leven te maken.

L3 bestaat uit Ghislaine Mommer, Erwin Lennarts en Huub Heijnens, drie muzikanten uit het Zuidlimburgse Heuvelland met jarenlange ervaring in diverse genres en samenstellingen.
De teksten voor de originele L3-nummers zijn geschreven door Erwin, geïnspireerd op het dagelijks leven en ervaringen of herinneringen uit het verleden. Soms confronterend, dan weer met een glimlach. Openhartig en eerlijk. Weemoedig en soms ook kritisch.
Ghislaine en Huub hebben hier de muziek bij gecomponeerd en dat gebeurt steeds in een prettig samenwerkingsproces.
Gedrieën voeren ze de liederen live uit met meerstemmige zang, piano, accordeon, basgitaar en gitaar.
Het repertoire is afwisselend van ballad tot tango, van uptempo tot rustige nummers. Indien gewenst kan het repertoire ook uitgebreid worden met nummers uit het easy listening-genre of Limburgse evergreens.
L3 staat dus vooral voor Limburgse Luister Liedjes. Maar ook wel de L van Liefde. Liefde voor de muziek, voor het leven, voor ‘zij die het dichtst bij ons staan’ en natuurlijk voor Limburg.

Voor boekingen en informatie over de kosten kunt u contact opnemen met
GLine Musics via T: +31 6 5288 8276  E: info@glinemusics.nl

Geef een reactie

error: Content is protected !!