Nieuwe releases

Mike Marlin – Puur Gelök

todayseptember 19, 2018 22

Background
share close

MIKE MARLIN ! Entertainer in hart en nieren. Mike werd geboren op 12 December 1992. Al op vroege leeftijd speelt muziek al een belangrijke rol voor hem. Muziek draaien op bruiloften, zelf feesten organiseren en mensen vermaken, dat is wat hij wil.

Mike wist al op 12 jarige leeftijd wat hij wilde. Toen ooit begonnen in de “buutteton”. In 2005 wist hij de winst te bemachtigen en werd hij Limburgs Buuttekampioen bij de jeugd. Vanaf toen gingen alle remmen los en wist hij het zeker: “Entertainen en mensen vermaken is mijn grote passie”.

Al vroeg stond hij op de planken en deed mee met verschillende muzikale shows en playbackshows als Elvis Presley en Ciske de Rat. Op elk feest zingt Mike uit volle borst mee met de bekende nummers. In het najaar van 2016 is Mike meegegaan met de artiestenreis naar Mallorca. Ik hoor u denken …… Nee, niet als artiest, maar als gast.

Mensen hebben vaak gezegd: “Waarom doe je daar niets mee”? Al snel besefte Mike dat het tijd werd om het gewoon te doen en vervolg stappen te ondernemen. Vanaf dat moment begon het te kriebelen en zijn de vervolg stappen genomen. Hier begint het avontuur en MIKE MARLIN

Info en/of boekingen:  Mike Marlin | Brooking Entertainment

(+31) 631 97 66 00 info@mikemarlin.nl

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuwe releases

JimmyKe – Druime en Geluive

Binnenkort verschijnt een gloednieuwe CD van de uit Maaseik afkomstige JimmyKe. Opnieuw komt Jimmy met een flink aantal Limburgse liedjes uit. Als voorloper op de nieuwe CD is het nummer Druime en Geluive uitgekozen als single. Een vrolijke ode aan het Limburgse land, de plek waar JimmyKe van alle plekken op aarde het liefste vertoeft. In de videoclip, die sinds deze week online staat is Jimmy te zien op de […]

todayseptember 19, 2018 34

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!