Het gaat Stan Peters goed!

Ter gelegenheid van zijn theatervoorstelling ‘LIVE’ in september en oktober nam Stan nieuwe liedjes op. Zijn nieuwe single: ’t Geet mich good, geschreven door compagnon Jack Vinders, swingt de pan uit. Leef je leven zonder zorgen, feest dag en nacht, maar vergeet niet dat er mensen op je letten!

In de videoclip zingt Stan dat hij zijn eigen weg gaat, maar natuurlijk vergeet hij alle goede raad die hij kreeg niet. Wat ummer ooch gebeure moag, lach mienne sjoenste lach!

 

In het voorjaar bracht hij ‘Vrung’, samen met Jack Vinders, en ‘Ieske?!’ uit. Beide liedjes kregen een notering in de L1 Limbo Top 10. Stan ging met ‘Ieske?!’ een nieuwe samenwerking aan met Quirien van Haelen en Bart Storcken.

11 november verschijnt de carnavalsschlager, ‘Neet te sjture’, van Stan, waarbij hij een samenwerking aanging met Julie Droeghaag.

 

Info:  Stan Peters    06 46 475 074 / stan-peters1995@live.nl

Geef een reactie

error: Content is protected !!