Nieuwe releases

Het gaat Stan Peters goed!

todayseptember 28, 2018 6

Background
share close

Ter gelegenheid van zijn theatervoorstelling ‘LIVE’ in september en oktober nam Stan nieuwe liedjes op. Zijn nieuwe single: ’t Geet mich good, geschreven door compagnon Jack Vinders, swingt de pan uit. Leef je leven zonder zorgen, feest dag en nacht, maar vergeet niet dat er mensen op je letten!

In de videoclip zingt Stan dat hij zijn eigen weg gaat, maar natuurlijk vergeet hij alle goede raad die hij kreeg niet. Wat ummer ooch gebeure moag, lach mienne sjoenste lach!

 

In het voorjaar bracht hij ‘Vrung’, samen met Jack Vinders, en ‘Ieske?!’ uit. Beide liedjes kregen een notering in de L1 Limbo Top 10. Stan ging met ‘Ieske?!’ een nieuwe samenwerking aan met Quirien van Haelen en Bart Storcken.

11 november verschijnt de carnavalsschlager, ‘Neet te sjture’, van Stan, waarbij hij een samenwerking aanging met Julie Droeghaag.

 

Info:  Stan Peters    06 46 475 074 / stan-peters1995@live.nl

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuwe releases

KARTOESJ STAAT ‘OP DE KOP’!

Net zoals de meeste Limburgers, hebben de vijf Kartoesj-leden inmiddels hun zomervakantie afgesloten. Limburg, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Spanje, Turkije…verschillende zonovergoten bestemmingen zijn bezocht. Op weg daarnaartoe of onderweg op je bestemming wachten er ieder jaar wel een aantal, veelal kleine en soms wat grotere tegenslagen. In die zin staat vakantie synoniem voor het echte, gewone leven, maar dan ingedikt tot een korte tijdspanne van enkele dagen tot enkele weken. Van […]

todayseptember 19, 2018 3

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!