NIEUWE OKTOBERFESTSINGLE CHRISTEL EN QUINN

Het duo Christel en Quinn (W-Dreej) komt met een nieuwe single, en wel met regelrechte oktoberfestschlager, “HOCH DIE PÖLLE”

OKTOBERFEEST
Christel en Quinn tonen met deze single aan helemaal klaar te zijn voor het oktoberfeest. Met een combinatie van eigen hits, originele schlagercovers en nieuwe oktoberfeestsingles, staat dit duo garant voor een spetterend optreden tijdens een oktoberfeestactiviteit.

“FOUTE” SCHLAGER
“Hoch die pölle” (tekst Wiel Hermans en muziek Quinn Warmerdam) is een lied met vette knipoog naar de succesvolle schlagerperiode van de 70-er en 80-er jaren, de periode waar de hits van o.a. Heino en Rex Gildo de schlagerhitparade domineerde. “Hoch die pölle”, is gebaseerd op alle clichés uit die tijd, wat je doet denken aan de TV programma’s van vroeger zoals, Muzikantenstadl en Zum Blauen Bock! Het is dus met recht een leuke, en ook wel een beetje “foute”, meezinger te noemen.
De tekst is bewust in het Venloos dialect geschreven met hier en daar uitstapjes naar het Duits, zodat dit lied niet misstaat op een Limburgs Oktoberfeest, en door iedereen meegezongen kan worden.

“Hoch die pölle” zing je lekker mee in polonaise, aan de biertafels, in lederhosen en dirndl.

Voor meer informatie:
Instagram: @christelenquinn
Youtube: www.youtube.nl/quinnwarmerdam
FB: www.facebook.com/christelenquinn
Website: www.christelenquinn.nl

Geef een reactie

error: Content is protected !!