Nieuwe releases

Katja Henz – Iech goon miene eige weeg ! en Geneet!

todayoktober 24, 2018 23

Background
share close

Iech goon miene eige weeg! En Geneet! Is de titelsong van het nieuwe album van de enthousiaste Limburgse zangeres, Katja Henz uit Maastricht. In december viert ze haar reeds uitverkochte feestje met een cd presentatie, Eet&geneet, en luidt zo haar 11-jarig jubileumjaar in.

Wat begon met een liedje voor de dameszitting, voor de grap, liep uit tot een zangcarrière in t Limburgse. Maar Katja is nog niet klaar, ze gaat door! Behalve Vastelaovend is er nog zo veel meer! Op haar nieuwe cd verschijnen zoals we van haar gewend zijn, weer veel uiteenlopende nummers van ballad tot remix, lekker gevarieerd. Iech goon miene eige weeg is titelsong van de nieuwe cd Geneet! Geschreven door Ivo Rosbeek, die ook duidelijk zelf te horen is in het nummer.

Kijk op www.toutdekat.nl of op haar Facebook: Katja Henz-Toutdekat

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuw in onze playlist

Wir Lieben Das Leben – Angelina

Wir Lieben Das Leben! De nieuwe partyknaller gezongen door Angelina. Laat u zich meeslepen in deze vrolijke, duitstalige ambiance met een vleugje kölnisch. Als opvolger van 100.000 Sterne probeert dezelfde componist Frank Bemelmans de luisteraars een lied te presenteren met een opgewekt thema vertolkt door de altijd stralende zangeres Angelina. Website Angelina: www.angelinalimburg.nl

todayoktober 24, 2018 12

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!