Katja Henz – Iech goon miene eige weeg ! en Geneet!

Iech goon miene eige weeg! En Geneet! Is de titelsong van het nieuwe album van de enthousiaste Limburgse zangeres, Katja Henz uit Maastricht. In december viert ze haar reeds uitverkochte feestje met een cd presentatie, Eet&geneet, en luidt zo haar 11-jarig jubileumjaar in.

Wat begon met een liedje voor de dameszitting, voor de grap, liep uit tot een zangcarrière in t Limburgse. Maar Katja is nog niet klaar, ze gaat door! Behalve Vastelaovend is er nog zo veel meer! Op haar nieuwe cd verschijnen zoals we van haar gewend zijn, weer veel uiteenlopende nummers van ballad tot remix, lekker gevarieerd. Iech goon miene eige weeg is titelsong van de nieuwe cd Geneet! Geschreven door Ivo Rosbeek, die ook duidelijk zelf te horen is in het nummer.

Kijk op www.toutdekat.nl of op haar Facebook: Katja Henz-Toutdekat

Geef een reactie

error: Content is protected !!