Nieuwe releases

Roy Selder – Door diek en Dun

todaynovember 15, 2018 24

Background
share close

Door diek en Dun

Is de nieuw single van de Roermondse feestzanger Roy Selder Met het Kölsch klinkende Limburgs Lulle en het Zuid-Amerikaanse Ai det is Jovel heb je de twee uitersten wel te pakken. Allebei de nummers waren voor Roy Selder een groot succes. Deze nieuwe single, Door diek en Dun,  sluit hier zeker bij aan.

Op het Munsterplein in Roermond zingt Roy Selder voor het eerst het nummer ‘Door Diek En Dun’, bij de start van het carnavalsseizoen 2018-2019.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuwe releases

Big Benny – Ich kin eine…

Feestbeest Big Benny schudt weer eens flink aan de boom en wat voor boom… Het feestseizoen zal met de nieuwe release van Big Benny nooit meer hetzelfde zijn. “Ich kin eine dae emes kint laat” je op een meezingbare wijze weten dat het voor Big Benny en zijn fans nooit vol of druk genoeg is. Na een keer “Ïch kin eine…” horen ben je er zelf ook meteen helemaal vol […]

todaynovember 4, 2018 34

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!