Stan Peters is ‘Neet te sjture’

‘Neet te sjture’, geschreven door Julie Droeghaag uit Oirsbeek en gecomponeerd door Bryan Raets, is de nieuwe carnavalsschlager van Stan Peters. Traditiegetrouw nam hij deze op bij Marlstone in Ulestraten.

Een nieuwe samenwerking met Julie en Bryan leidde tot een swingend, frivool carnavalsnummer.

‘Neet te sjture’, zijn we allemaal toch met carnaval? Het hele jaar moeten we in het gareel gehouden worden, maar met de carnaval kunnen alle remmen los. Tevens willen we ook niet gesjteurd (lees gestoord) worden met de carnaval. Alle belangrijke zaken blijven liggen voor de rest van het jaar. Met carnaval draait het maar om een ding: feest!

Stan heeft een drukke agenda met carnaval optredens, kerstshows in diverse theaters in december en eigen carnavalscabaretvoorstellingen in Theater de Klimboom in februari. Volgend jaar staat ook weer veel te gebeuren; na het succes van de theatervoorstellingen van Stan in 2018, komt er een vervolg in 2019!

Geef een reactie

error: Content is protected !!