Nieuwe releases

Stan Peters is ‘Neet te sjture’

todaynovember 15, 2018 12

Background
share close

‘Neet te sjture’, geschreven door Julie Droeghaag uit Oirsbeek en gecomponeerd door Bryan Raets, is de nieuwe carnavalsschlager van Stan Peters. Traditiegetrouw nam hij deze op bij Marlstone in Ulestraten.

Een nieuwe samenwerking met Julie en Bryan leidde tot een swingend, frivool carnavalsnummer.

‘Neet te sjture’, zijn we allemaal toch met carnaval? Het hele jaar moeten we in het gareel gehouden worden, maar met de carnaval kunnen alle remmen los. Tevens willen we ook niet gesjteurd (lees gestoord) worden met de carnaval. Alle belangrijke zaken blijven liggen voor de rest van het jaar. Met carnaval draait het maar om een ding: feest!

Stan heeft een drukke agenda met carnaval optredens, kerstshows in diverse theaters in december en eigen carnavalscabaretvoorstellingen in Theater de Klimboom in februari. Volgend jaar staat ook weer veel te gebeuren; na het succes van de theatervoorstellingen van Stan in 2018, komt er een vervolg in 2019!

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuwe releases

Roy Selder – Door diek en Dun

Door diek en Dun Is de nieuw single van de Roermondse feestzanger Roy Selder Met het Kölsch klinkende Limburgs Lulle en het Zuid-Amerikaanse Ai det is Jovel heb je de twee uitersten wel te pakken. Allebei de nummers waren voor Roy Selder een groot succes. Deze nieuwe single, Door diek en Dun,  sluit hier zeker bij aan. Op het Munsterplein in Roermond zingt Roy Selder voor het eerst het nummer […]

todaynovember 15, 2018 24

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!