Jack Vinders – De rest va die leëve

Deze cd-single is een eerste voorloper van het nieuwe album dat in het voorjaar op de markt komt.
Voordat deze negende CD verschijnt, nu al een voorproefje, een muzikale surprise aan het einde van dit jaar.
Jack bezingt in dit lied het bekende gegeven dat elke morgen de rest van je leven begint. Als groot bewonderaar van Udo Jürgens koos hij voor de muziek van de grootmeester en voorzag het lied van eigen tekst.
De rest va die leëve, het leven is dat wat je ervan maakt, geef je droom nooit op, sta voor dat waarvoor je staat, doe wat je wilt, wil wat je doet. Een krachtig up-tempo lied dat getuigt van de muzikaliteit van Jack Vinders, sterke tekst op een hedendaags arrangement met stevige beat.
Jack beleeft drukke tijden, voorbereidingen voor de shows in de theaters in december zijn in volle gang. De zeer succesvolle verkoop werd bekroond met twee extra voorstellingen in Theater Kerkrade en mondt uit in een marathon van 5 avondvullende voorstellingen. Andere voorstellingen in de Limburgse theaters zijn zo goed als uitverkocht, bezoekers uit de hele provincie komen genieten van Jack Vinders, zijn alter-ego Clara Zoerbier, zijn Sjonnie de Postbode en van verrassende gasten.
Geniet nu eerst van dit nieuwe product, bij Marlstone geproduceerd en opgenomen.

Geef een reactie

error: Content is protected !!