VASTELAOVESSINGLE ZANGDUO CHRISTEL EN QUINN

Het duo Christel en Quinn (W-Dreej) komt met een nieuw “vastelaovesleedje”. VASTELAOVESBELAOVERS is de LVK inzending van het duo voor de 2019 editie van dit grootse spektakel.

Christel en Quinn hebben in de periode van 2002 tot 2017 furore gemaakt met W-Dreej wat velen bekende LVK hits heeft opgeleverd. Vorig jaar is het helaas niet gelukt om met hun eerste LVK inzending als duo, DICH BIS OKÉ, de finale te bereiken. Dat motiveerde Christel en Quinn om terug te komen met een lied waar ze alles in kwijt kunnen als artiest en het publiek mee hopen te bereiken. Het liedje heeft dan ook dezelfde makers die o.a. verantwoordelijk waren voor de LVK evergreen VANDAAG. Quinn Warmerdam tekende voor de tekst en muziek en Joep Servais (Marlstone Music) voor het studioarrangement.

“Vastelaovesbelaovers” heeft een herkenbare tekst en omschrijft op een originele manier het hebben van een “vastelaoveshert”. De tekst zit zo in elkaar dat iedere “vastelaovesgek” zijn eigen verhaal erin kan herkennen. Of je nu vastelaovesartiest, carnavalist of een wagenbouwer bent, je hart blijft je leven lang kloppen voor de vastelaovend, ook als je later in het verzorgingshuis woont en nog geniet van de vastelaovesmiddag.

VASTELAOVESBELAOVERS is een , uptempo- polonaise- oorworm, waarin schlagerpop vloeiend fuseert met keltische invloeden en rock. Je krijgt de melodie niet meer uit je hoofd en bezorgt je een brede lach op je gezicht. En daar is het Christel en Quinn nou net om te doen.

De single is nu te downloaden en te streamen op alle bekende portals.
Volg Christel en Quinn op o.a. www.facebook.com/christelenquinn twitter en Instagram.
Boekingen: www.nr-eins.nl

Geef een reactie

error: Content is protected !!