Nieuwe releases

Dj Jeroen Laven ft. Björn Van Berkel en Martijn de Jong – De Kleine Haai

todayfebruari 10, 2019 16

Background
share close

Met een ludieke PR stunt zorgde deze groep van 3 artiesten, bestaande uit DJ Jeroen Laven met zanger Björn van Berkel en carnavalsschrijver Martijn de Jong, voor een week lang vraagtekens bij vele Limburgse artiesten en de media. Een grote groep Limburgse artiesten kreeg de afgelopen week een vreemd pakje in de brievenbus met daarin een haaienmuts met daarop ‘de kleine haai’, een haaiensticker en een briefje met daarop ‘hoi hoi haai’. De artiesten daagden elkaar uit op internet om een foto met de muts te posten en dit ging viraal. L1 pakte het op en het mysterie was geboren. Iedereen vroeg zich af waar de mutsen vandaan kwamen en wat het doel ervan was. Vrijdagavond was de ontknoping bij L1 die de afzenders uiteindelijk wisten te achterhalen na een lange zoektocht.

De PR stunt was bedoeld om het nieuwe carnavalsnummer van Jeroen, Bjorn en Martijn te lanceren, genaamd ‘de kleine haai’. Een cover van het Duitse nummer ‘kleiner Haifisch’ van Donnikl, herschreven in het Limburgs. Bij het aanstekelijke melodietje zit een leuk dansje (hap hap, slok slok, zwem zwem bewegingen). De clip is te zien op Youtube.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuwe releases

FIORENZA – GAEF UNS GAAS

Met trots presenteert Fiorenza haar nieuwe carnavalskraker “Gaef uns gaas”. Wat een feest! Haar motto voor dit carnavalsseizoen is dan ook “lekker gas geven”, niet alleen door de straten, maar door heel Limburg. Van Vaals tot Gennep gaat Fiorenza flink “Gaas geve”, want met de vastelaovond gaat heel Limburg “Oet de plaat!”. Eine sjaone vastelaovend same!

todayjanuari 16, 2019 29

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!