Dj Jeroen Laven ft. Björn Van Berkel en Martijn de Jong – De Kleine Haai

Met een ludieke PR stunt zorgde deze groep van 3 artiesten, bestaande uit DJ Jeroen Laven met zanger Björn van Berkel en carnavalsschrijver Martijn de Jong, voor een week lang vraagtekens bij vele Limburgse artiesten en de media. Een grote groep Limburgse artiesten kreeg de afgelopen week een vreemd pakje in de brievenbus met daarin een haaienmuts met daarop ‘de kleine haai’, een haaiensticker en een briefje met daarop ‘hoi hoi haai’. De artiesten daagden elkaar uit op internet om een foto met de muts te posten en dit ging viraal. L1 pakte het op en het mysterie was geboren. Iedereen vroeg zich af waar de mutsen vandaan kwamen en wat het doel ervan was. Vrijdagavond was de ontknoping bij L1 die de afzenders uiteindelijk wisten te achterhalen na een lange zoektocht.

De PR stunt was bedoeld om het nieuwe carnavalsnummer van Jeroen, Bjorn en Martijn te lanceren, genaamd ‘de kleine haai’. Een cover van het Duitse nummer ‘kleiner Haifisch’ van Donnikl, herschreven in het Limburgs. Bij het aanstekelijke melodietje zit een leuk dansje (hap hap, slok slok, zwem zwem bewegingen). De clip is te zien op Youtube.

Geef een reactie

error: Content is protected !!