Nieuwe releases

Blauw Wies Wetzels Kirchroa – Blauw Wies

todayfebruari 18, 2019 96

Background
share close

Blauw-Wies Kirchroa opgericht in 1997 door twee dames van de Kirchroadsjer Meedsjer. Zij hadden het idee om een eigen Tanzjarde op te richten. Zo gezegd zo gedaan. Inmiddels telt de vereniging ruim 50 leden variërend van 2 tot 52 jaar.

Dit jaar viert Blauw-Wies haar 2x 11-jarig jubileum met een heuse feestavond op zaterdag 23 november in de Music Dome in Kerkrade. Artiesten die deze avond optreden zijn onder andere Erwin, Spik&Span, Danny Pouwels, Fer Kousen en uit Kölle Komando3 en de Blaue Funken. Uiteraard zullen de leden van Blauw-Wies dit jubileumnummer live ten gehore brengen. Zie de facebookpagina van Blauw Wies voor de info over de kaartverkoop.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuwe releases

Dj Jeroen Laven ft. Björn Van Berkel en Martijn de Jong – De Kleine Haai

Met een ludieke PR stunt zorgde deze groep van 3 artiesten, bestaande uit DJ Jeroen Laven met zanger Björn van Berkel en carnavalsschrijver Martijn de Jong, voor een week lang vraagtekens bij vele Limburgse artiesten en de media. Een grote groep Limburgse artiesten kreeg de afgelopen week een vreemd pakje in de brievenbus met daarin een haaienmuts met daarop ‘de kleine haai’, een haaiensticker en een briefje met daarop ‘hoi […]

todayfebruari 10, 2019 18

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!