Nieuwe releases

Thei & Marij en ’n Vastelaovesliedje

todayfebruari 26, 2019 12

Background
share close

Oktober 1986 zetten Thei & Marij hun eerste schreden op de bühne door het vertolken van een carnavals liedje in hun geboorteplaats Tegelen, waar de basis werd gelegd voor hun huidige succes. Liefst 33 jaar staan ze dit jaar op de planken, een reden temeer om een feestje te gaan vieren op 1 en 2 november t.g.v. hun 3x 11 jarig jubileum  en het uitbrengen van een Jubileum CD  in hun eigen Tegelen.

Nu de Provincie weer rood, geel en groen kleurt wil het duo in hun jubileumjaar niet achterblijven op Vastelaoves gebied. Daarom lanceren zij deze aanstekelijke wals die tekstueel aangeeft dat het aanhoren van ’n Vastelaovesliedje van grote betekenis kan zijn.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuwe releases

Blauw Wies Wetzels Kirchroa – Blauw Wies

Blauw-Wies Kirchroa opgericht in 1997 door twee dames van de Kirchroadsjer Meedsjer. Zij hadden het idee om een eigen Tanzjarde op te richten. Zo gezegd zo gedaan. Inmiddels telt de vereniging ruim 50 leden variërend van 2 tot 52 jaar. Dit jaar viert Blauw-Wies haar 2x 11-jarig jubileum met een heuse feestavond op zaterdag 23 november in de Music Dome in Kerkrade. Artiesten die deze avond optreden zijn onder andere […]

todayfebruari 18, 2019 96

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!