Nieuwe releases

Roger Villevoye – Dat bepaol iech zelf

todaymei 28, 2019 24

Background
share close

Het heeft even moeten duren, maar dan heb je ook wat: de nieuwe CD van Roger Villevoye “Dat bepaol iech zelf”. Misschien wel zijn mooiste album tot nu toe. Zonder aan de verwachtingen te tornen is het Roger weer gelukt om een mooi staaltje vakmanschap af te leveren. Ditmaal nog gevarieerder en nog verrassender. Roger bewandelt op deze CD een aantal voor hem nieuwe muzikale paden, die voor velen een aangename openbaring zullen zijn.

 

 

 

 • 1     Dansend door ’t leve
 • 2     Zing mèt miech
 • 3     Neet vaan sókker
 • 4     Iech veul miech good
 • 5     ’t Is neet watste deis
 • 6     Iech bepaol ’t zelf
 • 7     Mörge weurt ’t beter
 • 8     Content
 • 9     Zie is zoe bang
 • 10   Op ’t Vriethof op ’n baank
 • 11   Spa roed
 • 12    Adieu

 

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuwe releases

Kelly van de Lump & De Geliënde: ‘Es ’t veurjaor weurt’

Tijdens een optreden in de provincie kwamen De Geliënde en Kelly van de Lump elkaar weer eens tegen. Roger van De Geliënde kwam met het leuke idee of het niet tof zou zijn, om eens een keer iets samen te gaan zingen. Zo gezegd is zo gedaan en daarmee is dit vrolijke en aanstekelijke voorjaarsnummer: ‘Es ’t veurjaor weurt’ ontstaan. Geschreven door Maurice Pluijmakers van De Geliënde. Tevens is dit […]

todaymei 28, 2019 16

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!