Roger Villevoye – Dat bepaol iech zelf

Het heeft even moeten duren, maar dan heb je ook wat: de nieuwe CD van Roger Villevoye “Dat bepaol iech zelf”. Misschien wel zijn mooiste album tot nu toe. Zonder aan de verwachtingen te tornen is het Roger weer gelukt om een mooi staaltje vakmanschap af te leveren. Ditmaal nog gevarieerder en nog verrassender. Roger bewandelt op deze CD een aantal voor hem nieuwe muzikale paden, die voor velen een aangename openbaring zullen zijn.

 

 

 

 • 1     Dansend door ’t leve
 • 2     Zing mèt miech
 • 3     Neet vaan sókker
 • 4     Iech veul miech good
 • 5     ’t Is neet watste deis
 • 6     Iech bepaol ’t zelf
 • 7     Mörge weurt ’t beter
 • 8     Content
 • 9     Zie is zoe bang
 • 10   Op ’t Vriethof op ’n baank
 • 11   Spa roed
 • 12    Adieu

 

Geef een reactie

error: Content is protected !!