Stan Peters – Es de maon

In aanloop naar de nieuwe theatervoorstelling van Stan Peters in oktober dit jaar, brengt hij met ‘Es de maon’ zijn eerste nieuwe muzikale werk van 2019 op de markt. ‘Es de maon’ is geschreven door Quirien van Haelen, die vorig jaar voor Stan als ‘Ieske?’ schreef. Daarbij ging Stan een nieuwe samenwerking aan met Mark van de Mullekom, die dit lied componeerde. Uiteraard werd dit alles opgenomen bij Marlstone Music, dat resulteert in een fris, zomers en swingend lied waar de verliefdheid van afstraalt: een zwoele hete zomeravond, waarbij de vonk overslaat.

Dat die vonk overslaat is terug te zien in de videoclip, waar een prachtig koppel figureert op het strand.

 

De clip is terug te zien op YouTube: https://youtu.be/pK1CJbo8CYo

 

Voor info en boekingen kan contact op worden genomen via:

www.stan-peters.nl

info@stan-peters.nl

Geef een reactie

error: Content is protected !!