Nieuwe releases

Stan Peters – Es de maon

todaymei 28, 2019 11

Background
share close

In aanloop naar de nieuwe theatervoorstelling van Stan Peters in oktober dit jaar, brengt hij met ‘Es de maon’ zijn eerste nieuwe muzikale werk van 2019 op de markt. ‘Es de maon’ is geschreven door Quirien van Haelen, die vorig jaar voor Stan als ‘Ieske?’ schreef. Daarbij ging Stan een nieuwe samenwerking aan met Mark van de Mullekom, die dit lied componeerde. Uiteraard werd dit alles opgenomen bij Marlstone Music, dat resulteert in een fris, zomers en swingend lied waar de verliefdheid van afstraalt: een zwoele hete zomeravond, waarbij de vonk overslaat.

Dat die vonk overslaat is terug te zien in de videoclip, waar een prachtig koppel figureert op het strand.

 

De clip is terug te zien op YouTube: https://youtu.be/pK1CJbo8CYo

 

Voor info en boekingen kan contact op worden genomen via:

www.stan-peters.nl

info@stan-peters.nl

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuwe releases

Roger Villevoye – Dat bepaol iech zelf

Het heeft even moeten duren, maar dan heb je ook wat: de nieuwe CD van Roger Villevoye “Dat bepaol iech zelf”. Misschien wel zijn mooiste album tot nu toe. Zonder aan de verwachtingen te tornen is het Roger weer gelukt om een mooi staaltje vakmanschap af te leveren. Ditmaal nog gevarieerder en nog verrassender. Roger bewandelt op deze CD een aantal voor hem nieuwe muzikale paden, die voor velen een […]

todaymei 28, 2019 24

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!