Nieuw in onze playlist

Nieuwe van Clara Zoerbier & Maria Prumpeler

todayjuli 1, 2019 40

Background
share close

Clara & Maria hebben afgelopen weekend tijdens hun ‘Zommer Party’ op 21 & 22 juni hun nieuwe single gepresenteerd. Het was een Zommer party, waarbij tijdens de tropische hitte Caribisch feest werd gevierd door Jack, Clara, Stan en Maria.

‘Kom mit ós danse’ is de eerste single van Clara & Maria van dit jaar. De dames hebben dansles gevolgd om samen met het publiek uit hun dak te kunnen gaan:

Dóch de heng hoeëg in d’r hemmel, zet ze ónger in d’r boech, vier drieëne flot e runke, Dans mit ós allenui.

Dit hebben ze uitgebreid met de mensen geoefend, dat terug te zien is in de videoclip. Deze verschijnt eind deze week.

Clara & Maria zitten deze zomer niet stil. Na het succes van het carnavalscabaret, eerder dit jaar, en de zomerparty komt er uiteraard meer. In het najaar verschijnt een walsje van Clara & Maria: gemoedelijk en gezellig. Naast de reguliere optredens, zijn zij in de decembermaand tien keer in diverse theaters in Limburg te bewonderen.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuwe releases

Stan Peters – Es de maon

In aanloop naar de nieuwe theatervoorstelling van Stan Peters in oktober dit jaar, brengt hij met ‘Es de maon’ zijn eerste nieuwe muzikale werk van 2019 op de markt. ‘Es de maon’ is geschreven door Quirien van Haelen, die vorig jaar voor Stan als ‘Ieske?’ schreef. Daarbij ging Stan een nieuwe samenwerking aan met Mark van de Mullekom, die dit lied componeerde. Uiteraard werd dit alles opgenomen bij Marlstone Music, […]

todaymei 28, 2019 11

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!