Nieuw in onze playlist

Andy & Roy – Veer Viere

todayaugustus 22, 2019 15

Background
share close

Als er één duo de afgelopen tijd aan populariteit gewonnen heeft, dan is het wel Andy & Roy. En dat is niet vreemd, want met hun muzikaliteit, open en spontaan karakter en vlotte, stijlvolle uitstraling, zijn ze geliefd bij jong en oud. Zowel Roy Willems als Andy Croonenberg hadden ieder al een eigen carrière, maar vullen elkaar sinds enkele jaren fantastisch aan.
Na hun vastelaoveshit “Plek de wiezers vas” werd het dan ook tijd om iets nieuws uit te brengen. Tijdens de Gulpener Bierfeesten in Gulpen presenteerden zij afgelopen zondag op een bomvol Looiersplein hun nieuwe single “Veer Viere”. Deze keer geen feestnummer of carnavalskraker, maar een mooie ballade waarin de mannen de gemoedelijke sfeer van het leven in Limburg omschrijven.  Ook dit nummer komt weer uit de pen van dé John Ewbank van Limburg; Frans Hermans (o.a. zanger van de band Vleddig en tekstschrijver van de LVK-hit “Plek de wiezers vas”).
Roy; “Frans is echt een meester als het gaat om goeie teksten. Deze keer heeft hij wederom een nummer voor ons geschreven waar we meteen enthousiast over waren”. Andy; “We waren op zoek naar een nummer dat geschikt is voor de radio, maar ook perfect past tussen ons feestrepertoire. “Veer Viere” geeft een gevoel van verbroedering, gezelligheid en zorgt ervoor dat het hele publiek meteen inhaakt en gaat “sjoenkele”.
“Veer Viere” is de eerste single in een reeks van 3 nummers die Andy & Roy dit jaar uitbrengen. De mannen weten te vertellen dat in september en november nog twee liederen worden gepresenteerd, waaronder een nieuwe inzending voor het LVK 2020 in Echt.
Dus laat je verrassen!

Written by: admin

Rate it

Previous post

Limburgia nieuws

Gwen – Vriej zeen

Één brok energie met een snufje Ierland, stevig, maar niet te hard, zo kun je de nieuwe single “Vriej zeen” van Gwen het best omschrijven. Het lied is een oproep tot het jezelf losmaken van de sleur en druk van de huidige levensstijl. Alles moet, niks mag, niks kan.  Breek af en toe eens uit en geniet van alles wat het leven je kan bieden, Vriej zeen.

todayaugustus 22, 2019 7

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!