Limburgia nieuws

Gwen – Vriej zeen

todayaugustus 22, 2019 7

Background
share close

Één brok energie met een snufje Ierland, stevig, maar niet te hard, zo kun je de nieuwe single “Vriej zeen” van Gwen het best omschrijven.

Het lied is een oproep tot het jezelf losmaken van de sleur en druk van de huidige levensstijl. Alles moet, niks mag, niks kan.  Breek af en toe eens uit en geniet van alles wat het leven je kan bieden, Vriej zeen.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Limburgia nieuws

Nieuwe samenstelling en single van Comsi Comsa

Na 8 jaar in wisselende formatie te hebben opgetreden, bestaat de zang- en entertainmentgroep  Comsi Comsa uit Maastricht, nu uit 2 dames en 2 heren. In het verleden namen Jo Coolen en John Wijnands meestal de leadzang voor hun rekening. Door de komst van Monique van Wunnik en Eveline Wilmes is dit niet meer vanzelfsprekend. Op dit moment worden drie nieuwe producties gemaakt, die als nieuwe Comsi Comsa sound zullen klinken. Hierdoor wordt het repertoire veelzijdiger en is het niet […]

todayaugustus 22, 2019 45

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!