Nieuw in onze playlist

Janse Bagge Bend – Veërtig

todayaugustus 22, 2019 19

Background
share close

De Janse Bagge Bend is Veërtig.

In deze tijd van streamen en downloaden viert de Janse Bagge Bend hun 40 jarig jubileum met een tastbare, fysieke cd, luisterend naar de naam: “Veërtig”.

Het is een cd geworden met nieuw materiaal en nummers die al op hun repertoire stonden, maar nog niet op een geluidsdrager vastgelegd.

Net zoals bij de vroegere JBB producten is deze cd ook weer heel divers, niet alleen wat betreft de muzikale invulling, maar vooral ook door de bezongen onderwerpen.

Niet alleen vrolijkheid komt aan bod, maar ook worden onderwerpen zoals Burn Out en euthanasie op de typische JBB manier bezongen.

Toen de Janse Bagge Bend in 1979 hun eerste optreden deed in Jongerencentrum Tsjé en in 1983 de Nederlandse Hitparade bestormde met de inmiddels tot de Klassieken behorende “Sollicitere”, had niemand kunnen vermoeden dat de Janse Bagge Bend zo’n lange houdbaarheidsdatum zou hebben.

De cd “Veërtig” is te koop tijdens de optredens van JBB.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuw in onze playlist

Nieuwe van Clara Zoerbier & Maria Prumpeler

Clara & Maria hebben afgelopen weekend tijdens hun ‘Zommer Party’ op 21 & 22 juni hun nieuwe single gepresenteerd. Het was een Zommer party, waarbij tijdens de tropische hitte Caribisch feest werd gevierd door Jack, Clara, Stan en Maria. ‘Kom mit ós danse’ is de eerste single van Clara & Maria van dit jaar. De dames hebben dansles gevolgd om samen met het publiek uit hun dak te kunnen gaan: Dóch de heng hoeëg in d’r hemmel, zet ze ónger […]

todayjuli 1, 2019 40

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!