Limburgia nieuws

Marleen Mols Mozaïek / Mosaik

todayaugustus 22, 2019 37

Background
share close

Deze goedlachse zangeres uit Schinveld  weet al jaren een enthousiast visitekaartje af te geven. De zomer van 2019 komt eraan en Marleen Mols verrast de liefhebbers van Limburgs- en Duitstalige muziek met deze tweetalig single Mozaïk / Mosaik

Deze titels passen feilloos in haar  repertoire dat steeds vaker een combi vormt tussen Limburgs- en Duitstalig.

Marleen is inmiddels een graag geziene artieste in onze provincie maar ook ver buiten onze Limburgse grenzen.

Privé feestje, Oktoberfeest of Vasteloavend ze heeft het allemaal in huis.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuw in onze playlist

Janse Bagge Bend – Veërtig

De Janse Bagge Bend is Veërtig. In deze tijd van streamen en downloaden viert de Janse Bagge Bend hun 40 jarig jubileum met een tastbare, fysieke cd, luisterend naar de naam: “Veërtig”. Het is een cd geworden met nieuw materiaal en nummers die al op hun repertoire stonden, maar nog niet op een geluidsdrager vastgelegd. Net zoals bij de vroegere JBB producten is deze cd ook weer heel divers, niet alleen wat betreft de muzikale invulling, maar vooral ook door […]

todayaugustus 22, 2019 18

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!