Limburgia nieuws

Nieuwe samenstelling en single van Comsi Comsa

todayaugustus 22, 2019 45

Background
share close

Na 8 jaar in wisselende formatie te hebben opgetreden, bestaat de zang- en entertainmentgroep  Comsi Comsa uit Maastricht, nu uit 2 dames en 2 heren. In het verleden namen Jo Coolen en John Wijnands meestal de leadzang voor hun rekening. Door de komst van Monique van Wunnik en Eveline Wilmes is dit niet meer vanzelfsprekend.

Op dit moment worden drie nieuwe producties gemaakt, die als nieuwe Comsi Comsa sound zullen klinken. Hierdoor wordt het repertoire veelzijdiger en is het niet meer alleen  gericht op het Carnavalsseizoen, maar ook bijvoorbeeld op oktoberfeesten en andere evenementen. Hoemparapapa is fris en een mooi voorbeeld van het nieuwe Comsi Comsa.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Limburgia nieuws

Marleen Mols Mozaïek / Mosaik

Deze goedlachse zangeres uit Schinveld  weet al jaren een enthousiast visitekaartje af te geven. De zomer van 2019 komt eraan en Marleen Mols verrast de liefhebbers van Limburgs- en Duitstalige muziek met deze tweetalig single Mozaïk / Mosaik Deze titels passen feilloos in haar  repertoire dat steeds vaker een combi vormt tussen Limburgs- en Duitstalig. Marleen is inmiddels een graag geziene artieste in onze provincie maar ook ver buiten onze Limburgse grenzen. Privé feestje, Oktoberfeest of Vasteloavend ze heeft het […]

todayaugustus 22, 2019 40

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!