Nieuw in onze playlist

Duo X-Elle – Euveral confetti !!

todayoktober 2, 2019 27

Background
share close

Duo X-Elle bestaat in november 18 jaar en heeft toch wel een feestje te vieren.

Daarom brengen wij ons nummer; een cover “Euveral Confetti” uit, tekst geschreven door Noël Fabry. Een heel vrolijk en gezellig nummer dat hoort bij een feeststemming. Er komt binnenkort ook nog een clip uit.

Het volslanke duo laat weer van zich horen met een nieuw liedje: Euveral confetti !!. Inmiddels zijn de Maastrichtse dames niet meer weg te denken uit de Limburgse muziekwereld en weten zij, met de regelmaat van de klok, eenieder weer te verrassen met een geslaagd nieuw lied.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuw in onze playlist

Paul Weelen – Alles wat iech wil

Om zijn veertigjarig artiestenjubileum te vieren heeft Paul Weelen een nieuwe single uitgebracht: Alles wat iech wil. De Kerkraadse zanger begon zijn carrière met Weerwaas in de jaren ’80 van de vorige eeuw. Toen werden nog echte singles, EP’s en LP’s uitgebracht. Met Jrus oes Kirchroa en Kinger van ’t vrugjoar zette hij met zijn muzikale vrienden grote stappen in de muzikale wereld, vooral ook nadat Falderlada Leures-je en tal van carnavalsliedjes in het Kerkraads de groep in brede kringen […]

todayoktober 2, 2019 1

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!