Nieuw in onze playlist

Kelly van de Lump – Blief dichzelf

todayoktober 2, 2019 52

Background
share close

De nieuwe CD van Kelly van de Lump ‘Blief dichzelf’ is een full-album met 14 liedjes waarvan  twee samenwerkingen, met Guido Frissen en de Geliënde.
Al bijna 15 jaar staat Kelly op de bühne en nog altijd is zingen in het Limburgs en Duits haar grootste passie. Het belangrijkste dat ze geleerd heeft is ‘Blief dichzelf’ en geniet met volle teugen van wat je hebt en van wat je mag beleven.
De CD ‘Blief dichzelf’ is een frisse mix van Limburgse muziek, waaronder één Duitstalig nummer.
Met veel energie en enthousiasme kijkt Kelly weer uit naar de komende optredens.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuw in onze playlist

MAAK RUUM BAAN’ voor en van KARTOESJ!

“Noe maak ruum baan, veer kòmme d’r aan, De nach is jòngk en wach op oos…” Vanaf het einde van het carnavalsseizoen 2019, toen Kartoesj meldde dat bandlid Jan Konings stopte, is het een tijdje stil rondom de nu vier man sterke Limbo-artiesten geworden. Naar nu blijkt was dat een stilte voor een nieuwe muzikale najaarsstorm. Vandaag is namelijk de dag dat Kartoesj een nieuwe, verrassend groovy track aan Limburg presenteert. De titel: ‘Maak ruum baan’. Want wat doe je […]

todayoktober 2, 2019 1

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!