Nieuw in onze playlist

Erwin – Magisch Mestreech

todaydecember 12, 2019 25

Background
share close

Magisch Maastricht op het Vrijthof, het winterevenement van de stad Maastricht. Nieuw dit jaar is de prominente betrokkenheid van de Sint Servaasbasiliek. Die zijn ingang via het Vrijthof openstelt met een expositie van kerststallen.  De Maastrichtse zanger Erwin opende Magisch Maastricht met een speciaal geschreven lied voor het Vrijthof evenement.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuw in onze playlist

Duo X-Elle – Euveral confetti !!

Duo X-Elle bestaat in november 18 jaar en heeft toch wel een feestje te vieren. Daarom brengen wij ons nummer; een cover "Euveral Confetti" uit, tekst geschreven door Noël Fabry. Een heel vrolijk en gezellig nummer dat hoort bij een feeststemming. Er komt binnenkort ook nog een clip uit. Het volslanke duo laat weer van zich horen met een nieuw liedje: Euveral confetti !!. Inmiddels zijn de Maastrichtse dames niet meer weg te denken uit de Limburgse muziekwereld en weten […]

todayoktober 2, 2019 27

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!