Nieuw in onze playlist

LVK SINGLE CHRISTEL EN QUINN

todaydecember 12, 2019 31

Background
share close

Traditiegetrouw brengt zangduo Christel en Quinn jaarlijks een nieuwe “vastelaoves- LVK- single” uit. DANS MINSE DANS werd zoals gebruikelijk gecomponeerd door Quinn Warnerdam zelf en de tekst is van Hannelore Winter, waar Quinn o.a. LVK winnend lied “KÓM ‘S KIÉKE BEEJ ÓS” mee schreef, en zoon Laurence Winter.

Het door Marlstone Music uitgebrachte DANS MINSE DANS is een muzikale mix van inhaken, “sjoenkelen” en heerlijk dansen, swingen en hossen. Het “dansen” staat in feite voor het letterlijk en figuurlijk in beweging komen met de vastelaovend, lekker losgaan! Het genieten van alles en iedereen om je heen en van elkaar.

Christel en Quinn’s stemmen en het arrangement van Joep Servais zorgen er vervolgens voor dat het lied je compleet meeneemt in de vastelaovessfeer!

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuw in onze playlist

Erwin – Magisch Mestreech

Magisch Maastricht op het Vrijthof, het winterevenement van de stad Maastricht. Nieuw dit jaar is de prominente betrokkenheid van de Sint Servaasbasiliek. Die zijn ingang via het Vrijthof openstelt met een expositie van kerststallen.  De Maastrichtse zanger Erwin opende Magisch Maastricht met een speciaal geschreven lied voor het Vrijthof evenement.

todaydecember 12, 2019 25

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!