LVK SINGLE CHRISTEL EN QUINN

Traditiegetrouw brengt zangduo Christel en Quinn jaarlijks een nieuwe “vastelaoves- LVK- single” uit. DANS MINSE DANS werd zoals gebruikelijk gecomponeerd door Quinn Warnerdam zelf en de tekst is van Hannelore Winter, waar Quinn o.a. LVK winnend lied “KÓM ‘S KIÉKE BEEJ ÓS” mee schreef, en zoon Laurence Winter.

Het door Marlstone Music uitgebrachte DANS MINSE DANS is een muzikale mix van inhaken, “sjoenkelen” en heerlijk dansen, swingen en hossen. Het “dansen” staat in feite voor het letterlijk en figuurlijk in beweging komen met de vastelaovend, lekker losgaan! Het genieten van alles en iedereen om je heen en van elkaar.

Christel en Quinn’s stemmen en het arrangement van Joep Servais zorgen er vervolgens voor dat het lied je compleet meeneemt in de vastelaovessfeer!

Geef een reactie

error: Content is protected !!