Nieuw in onze playlist

Vleddig – Wach op mich

todaymei 1, 2020 12

Background
share close

“Wach op mich” lijkt het verhaal van de muzikant die altijd op pad is.
Het is echter veel meer: het drukt het hevige verlangen naar een veilige thuishaven uit, een sterke drang die in elk mens leeft.

Juist in deze onzekere tijden waar we allemaal meer dan ooit behoefte hebben aan elkaars gezelschap, leek het Vleddig een goed idee om dit nummer als single uit te brengen. Vleddig lost met de release van “wach op mich” ook een belofte aan zichzelf in.

Van elk nummer van de debuut-cd zou er een clip worden gemaakt, zodat de hele cd ook als clipboek kan worden bekeken. Het clipboek is nu compleet.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuw in onze playlist

Coronanana – de Hoesdoeve

Hoesdoeve, huismussen, zijn we allemaal in deze bizarre tijden een beetje verplicht geworden. Opeens een lege agenda en tijd in overvloed en het advies “ga niet naar buiten” Maar wat als je hobby muziek maken is en je graag speelt met andere muzikanten ? Gelukkig hebben we internet dacht Hans Emmen, oud voorman van het Hans Emmen Trio en winnaar van het Mooi Limburgs Festival. Hij stuurde een demo rond […]

todaymei 1, 2020 19

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!