Nieuw in onze playlist

ZDF Superstars – Aber jetzt

todaymei 1, 2020 59 1

Background
share close

Sinds de zomer van 2018 is Limburg een nieuwe Duitse Schlager kwartet rijker. Dit wordt gevormd door Rob Zanders (Voorheen zanger Da ma zoeë) samen met de zussen Kim en Elke Verrijth en Trudie Saris. Eigenlijk zouden ze als eenmalige act “ZDF Superstars”  optreden ter gelegenheid van het 100 jarig jubileumfeest van voetbalvereniging Sparta ’18 uit Sevenum.

Sevenum had de maand daarvoor ook het Ols gewonnen en Tren van Enckevort vond tijdens het optreden dit dé act om het OLS lied, wat hij nog moest schrijven, in te zingen en te presenteren. Dit alles voor aanloop naar, en tijdens het Ols 2019. Er werd een passende naam gevonden, namelijk Rob en de Bölkes,

In januari 2019 werd dit Ols lied bij L1 op tv ‘Weej zeen ôs in ZaerUM’ met bijbehorende clip gepresenteerd.  

Bij Marlstone werd net voor het Ols 2019 nog een Jürgen Marcus Medley opgenomen welke ook op Spotify te vinden is.

In 2020, net voor de vastenaovend hebben ze Aber Jetzt, een nummer van Die Jungen Zelberger, bij Marlstone Music opgenomen.

Een nummer wat ze ook tijdens de live optredens op de setlijst hebben staan. Dit naast de bekende Schlagers, met een knipoog naar die ZDF Goldene Hitparade, uit de jaren 70 met Dieter Thomas Heck.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuw in onze playlist

Janse Bagge Bend – kump nog get

“Kump nog get?” De vraag van Janse Bagge Bend. Uit medische literatuur en statistieken is gebleken dat veel mannen rond hun veertigste levensjaar ineens overvallen worden door de vraag wat het leven nog zal brengen, nu de kinderen langzaam het nest verlaten, de hypotheek bijna afgelost en de auto door de keuring is. De beruchte midlife-crisis schijnt op de loer te liggen! Op de cd “Veërtig”van de Janse Bagge Bend […]

todaymei 1, 2020 97

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!