Nieuwe releases

ANDY & ROY EN DE HOEËGHEDE OET UT HART VAN UT HEUVELLAND

todayjanuari 29, 2021 6

Background
share close

Ze kwamen elkaar regelmatig tegen tijdens Vastelaovend 2020. Schitterende avonden volgenden. Een hechte groep ontstond; Hoeëgheden uit het hart van het Limburgse Heuvelland. Onder normale omstandigheden zouden ze nu aftreden en de scepter doorgeven. Maar de werkelijkheid is anders. Heel veel kan niet en Vastelaovond zal heel anders verlopen in 2021. De hoeëgheden willen graag kijken naar wat wél mogelijk is. Ze willen de (vastelaovends-)cultuur vasthouden en doorgeven aan de jeugd. Ze willen iedereen die dat nodig heeft kracht geven.

We willen jullie allemaal, jong en oud, kracht toewensen.

 

Bij het maken van het lied hebben we hulp gehad van Dwayne Horbag (componist, tekst), Andy & Roy (lead-zangers)en Marlstone Music (arrangement, opname en productie).

 

 Geniet ervan!

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuwe releases

NIKS DENEVE – Alex & Jolanda

Niks Deneve! Alex en Jolanda genieten van elk mooi moment zodat hen “niks deneve” gaat. De debuutsingle van dit nieuwe duo wordt onder de vleugel van Limbo Studio’s gelanceerd. De tekst werd geschreven door liedjesmaker Dwayne Horbag uit Gulpen. Het eerste lied van een reeks feestnummers en popschlagers waarmee het nieuwe Maastrichtse zangduo (zodra het weer mag) plezier naar de mensen wil gaan brengen en de tent samen met jullie […]

todayjanuari 29, 2021 25

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!