ANDY & ROY EN DE HOEËGHEDE OET UT HART VAN UT HEUVELLAND

Ze kwamen elkaar regelmatig tegen tijdens Vastelaovend 2020. Schitterende avonden volgenden. Een hechte groep ontstond; Hoeëgheden uit het hart van het Limburgse Heuvelland. Onder normale omstandigheden zouden ze nu aftreden en de scepter doorgeven. Maar de werkelijkheid is anders. Heel veel kan niet en Vastelaovond zal heel anders verlopen in 2021. De hoeëgheden willen graag kijken naar wat wél mogelijk is. Ze willen de (vastelaovends-)cultuur vasthouden en doorgeven aan de jeugd. Ze willen iedereen die dat nodig heeft kracht geven.

We willen jullie allemaal, jong en oud, kracht toewensen.

 

Bij het maken van het lied hebben we hulp gehad van Dwayne Horbag (componist, tekst), Andy & Roy (lead-zangers)en Marlstone Music (arrangement, opname en productie).

 

 Geniet ervan!

Geef een reactie

error: Content is protected !!