Nieuwe releases

NIKS DENEVE – Alex & Jolanda

todayjanuari 29, 2021 25

Background
share close

Niks Deneve!

Alex en Jolanda genieten van elk mooi moment zodat hen “niks deneve” gaat.

De debuutsingle van dit nieuwe duo wordt onder de vleugel van Limbo Studio’s gelanceerd. De tekst werd geschreven door liedjesmaker Dwayne Horbag uit Gulpen. Het eerste lied van een reeks feestnummers en popschlagers waarmee het nieuwe Maastrichtse zangduo (zodra het weer mag) plezier naar de mensen wil gaan brengen en de tent samen met jullie op de kop wil gaan zetten!

Natuurlijk verkrijgbaar via de online platformen!

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuwe releases

Marleen Mols – Kiek neet miej achter dich

Omdat alles dit jaar zo anders is wachtte zangeres Marleen Mols even met het uitbrengen van haar nieuwste liedje ! De verplichte lockdown motiveerde Marleen echter om aan de slag te gaan met het componeren en schrijven van teksten met deze nieuwe single als tweede resultaat, eerder verscheen al “ Vier het laeve”. Geen coverbewerking maar ’n pennevrucht van haar eigen creativiteit. Haar insteek en boodschap is dat we hoop […]

todayjanuari 29, 2021 31

Post comments (0)

Leave a reply


0%
error: Content is protected !!