Nieuw in onze playlist

Allemaol Egaal – Ziesjoem!

todayjuli 1, 2021 6

Background
share close

’n vlotte melodie + kwatsj-tekst + Ziesjoem! zang = Allemaol Egaal

 

In het kader van het 35-jarig jubileum van Ziesjoem! hebben de drie groepsleden een oude schatkist van de zolder gehaald en gouden herinneringen opgehaald. In de kist zaten massa’s foto’s, berichten en oude nummers. Zo werd ook Allemaol Egaal gevonden, een nummer uit 1997.   Jammer om dit zomaar in de kist te laten liggen!

Marly, Roger en Jos hebben de tekst hier en daar aangepast, Marlstone Music heeft enkele bewerkingen uitgevoerd, het nummer is opnieuw ingezongen en zie daar: er ligt een geheel nieuw, fris “Allemaol Egaal 2021” klaar om de Limburgse zalen mee te bestormen.

 

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuw in onze playlist

Jack Vinders – Zommer in Limburg

Zomer, zomer in Limburg.... Eindelijk zomerse klanken. Jack Vinders bezingt in zijn nieuwe single de vier jaargetijden met de zomer in Limburg als hoogtepunt. De aanloop naar de zomer begint met de herfst met zijn mooie en slechte kanten, gevolgd door de winterse calamiteiten met zijn witte pracht, tenslotte de lente met zijn kriebels in neus en hoofd. Wachten op de zomer duurt soms lang, wil maar niet komen, maar […]

todayjuli 1, 2021 21


0%
error: Content is protected !!