D’R TIM – OET DE BOCH

Eindelijk kin ’t sjteeds weer ’n bietje, bietje mieër… ‘’Oet de boch’’ vlege! Es se ‘ne onbezurgde feestaovend hubs, op ’n plek wao de vrundsjap heerst, wao niks teveul en van niks get te weinig is, kins se dich lekker laote goon. Genog mit al die saaie daag, doch wat al zoe lang neet maog en hef ’t glaas in de loch! Dat is ’t karakter van ‘’Oet de boch’’, ‘t nuuje feestnummer van D’r Tim!

Vanaaf begin 2021 is D’r Tim ein van de artiesten van Limbo Studio’s. Zien ieërste Vastelaovesnummer bracht Tim in november 2020 oet mit ‘’In iere hersjteld’’. Aangevuld mit ‘ne feste Duutsje Schlagermedley is ’t repertoire van D’r Tim in volle opmars. Zelfs ’t nuuje Vastelaovesleedje is al in de maak. Mar veur noe zeat ‘r: ‘’Mit de nuuje zomer en komende feestjes veur de deur wil ich geer de ‘’summer vibes’’ extra triggeren. An feeskes bin ich zelf altied veul te sjnel verknocht, damdamdidei doarum lekker mit mich mit en vleeg vanaovend nog Oet de boch!’’

 

Eindelijk kan ’t steeds weer een beetje, beetje meer… uit de bocht vliegen, oftewel ‘’Oet de boch’’ op z’n Limburgs! Wanneer je een onbezorgde feestavond hebt, op een plek waar de vriendschap heerst, waar niks teveel en van niks iets te weinig is, kun je je weer lekker laten gaan. Genoeg met al die saaie dagen: doe wat zolang niet mocht, vier het leven en hef het glas!  Dat is ’t karakter van ‘’Oet de boch’’, het nieuwe feestnummer van D’r Tim.

Vanaf begin 2021 is D’r Tim één van de artiesten van Limbo Studio’s. Zijn eerste Vastelaovesnummer bracht Tim in november 2020 uit met ‘’In iere hersjteld’’. Aangevuld met een Duitse Schlagermedley, met bekende Schlagers uit de Duitse feestwereld, is het repertoire van D’r Tim in volle opmars. Zelfs ’t nieuwe Vastelaovesnummer is al in de maak. Voor nu zegt hij zelf: ‘’Met de nieuwe zomer en komende feestjes voor de deur wil ik graag de ‘summer vibes’ extra triggeren. Aan feestjes ben ik zelf altijd veel te snel verknocht, damdamdidai daarom lekker met mee mee en vlieg vanavond nog ‘Oet de boch’!’’

 

error: Content is protected !!