Nieuw in onze playlist

KATJA HENZ – STAANK OP , ZING MÈT

todayjuli 1, 2021 1

Background
share close

„De daog die tèlle aof, tis noe bijnao weer zoe wiet“  naar maanden op pauze te staan, staat de Maastrichtse zangeres Katja in de startblokken. Weer lekker optreden, zingen, een feestje bouwen. De gezellige meezinger „staank op, zing mèt!“ kan ze dan ook niet langer bewaren. Met de zomer voor de deur en het Oktoberfeest en de vastelaovend in zicht wil Katja alle remmen los gooien! De Limburgse tekst van de cover op de Duitse hit van de Hohner maakte ze zelf. Dus sta op, dans en zing met Katja mee.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuw in onze playlist

SAM EN STAN – ES ICH BIE DICH BIN

Sám Smits & Stan Peters hebben een nieuwe, eigentijdse zomerse Oberkrainer- single: ‘Es ich bie dich bin’. Een vrolijk up- tempo lied, dat goed in het gehoor ligt en je snel laat meezingen, waarmee ze hopen eindelijk weer de zalen op de kop te mogen zetten! Ondanks het succes van ‘Sjtappe gaon!’ heeft het duo, net als vele anderen, niet de kans gehad om podia te betreden. Niet getreurd: de […]

todayjuli 1, 2021 8


0%
error: Content is protected !!