Mark Gruijthuijsen – De Playa

Na het succesje van het vorig jaar verschenen In de zoeëmer, o.a. diverse hitlijstnoteringen bij Belgische en Nederlandse radiostations en een top 100 notatie bij radio NL verschijnt er met  de Playa wederom een heerlijk zomers liedje dat het vakantiegevoel meteen bij de mensen aanwakkert.

De Weerter dialecttekst, van de hand van Ton Wolter zal menig vakantievierder als muziek in de oren klinken en bij het luisteren van dit lied zal de Cerveza en Paella smaken als nooit tevoren.  De amigo’s van De Gruijt (Mark Gruijthuijsen) namen hun figurantenrol, in de door Dion Huiberts geschoten videoclip op de mooie locatie Beachclub Fabulous ‘t Eilandje te Maaseik-Neeroeteren, wel heel serieus want zelfs na de draaitijd bleven ze in hun rol.

Met het zand tussen de tenen, de paella in de maag en menig koel flesje cerveza werd het ’n opnamedag die duurde tot ver na zonsondergang.

Op naar een heerlijke zomer en de Playa!

 error: Content is protected !!