Nieuw in onze playlist

Mien sjoonste souvenir – Don Kiesjot

todayjuli 1, 2021 22

Background
share close

Don Kiesjot presenteert het nieuwe zomernummer mien sjoonste souvenir . In een tijd dat we het reizen en de vakanties moeten missen, blikt de groep terug op eerdere reizen waarbij de souvenirs uit New York, Madrid, Santa Cruz, Oklahoma en vele andere grote plaatsen nog eens worden bekeken.  Eén souvenir steekt echter ver boven alles uit,  en dat is ………??

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuw in onze playlist

Allemaol Egaal – Ziesjoem!

'n vlotte melodie + kwatsj-tekst + Ziesjoem! zang = Allemaol Egaal   In het kader van het 35-jarig jubileum van Ziesjoem! hebben de drie groepsleden een oude schatkist van de zolder gehaald en gouden herinneringen opgehaald. In de kist zaten massa's foto's, berichten en oude nummers. Zo werd ook Allemaol Egaal gevonden, een nummer uit 1997.   Jammer om dit zomaar in de kist te laten liggen! Marly, Roger en Jos […]

todayjuli 1, 2021 6


0%
error: Content is protected !!